Illustration

 Teknisk ILLustration / INSTRUKTIONER / animationER

Tekniska animationer

I många fall räcker stillbilder långt men det finns tillfällen då animationer är överlägset. Ett sådant exempel är när en komplex process ska visas och i synnerhet om det är flera parallella processer.

I Utbildningen Batterilära använder jag animation för att förklarar vad som händer med ett 12 V batteri vid underhållsladdning. I kombination med övningar och avstämningsfrågor får slutanvändaren tillfälle att ocskå pröva sina kunskaper.

förenkla det komplexa

En genomtänkt illustration kan förklara komplex information på oslagbart och enkelt sätt vilket i sig sparar tid och pengar. Jag har lång erfarenhet av att ta fram illustrationer till olika branscher och tar ansvar för hela produktionen, från idé till leverans. Jag hjälper till med såväl tekniska illustrationer som bildbeskrivningar till instruktioner och manualer.

Varje företag, produkt och målgrupp är unik vilket kräver lyhördhet och insikter inom såväl teknik som pedagogik. Jag drar nytta av mina samlade erfarenheter när jag skräddarsyr lösningen för varje uppdrag, givetvis med hänsyn till såväl budget som tidsram.